Administratie bijgewerkt

Veel ondernemers zijn zo druk met hun werk, dat zij niet toekomen aan hun administratie. En in het weekend hebben zij er eigenlijk ook geen zin in. Herkent u dit? Herz Administratie- en Adviesburo regelt uw administratie tot in de puntjes.


 
 

Nooit te veel belasting betalen

De blauwe enveloppe is voor veel ondernemers een schrikbeeld. Vaak zijn zelfstandig ondernemers niet op de hoogte van alle belastingregels. Een foutje is daardoor snel gemaakt. Ik zorg ervoor dat dat niet gebeurt. Ik ken alle ins en outs van de belastingwetgeving. U weet zeker dat u niet te veel belasting betaalt.Startersadvies op maat

Overweegt u om voor uzelf te beginnen? Herz Administratie- en Adviesburo weet precies aan welke regels u moet voldoen. Ik help u op weg met adviezen op maat. 

De juiste toeslagen voor zorgtoeslag, huurtoeslag, en dergelijke

Voor velen is het onduidelijk welke gegevens de Belastingdienst moet hebben om de juiste toeslagen te ontvangen. En om natuurlijk aan het einde van het jaar niet aan de Belastingdienst te hoeven terug te betalen. Herz Administratie- en Adviesburo weet wat daarvoor nodig is en zal dan ook zorgen dat u de juiste bedragen ontvangt.

Voor velen is het onduidelijk welke gegevens de Belastingdienst moet hebben om de juiste toeslagen te ontvangen. En om natuurlijk aan het einde van het jaar niet aan de Belastingdienst te hoeven terug te betalen. Herz Administratie- en Adviesburo weet wat daarvoor nodig is en zal dan ook zorgen dat u de juiste bedragen ontvangt.Teruggave bij aangifte inkomstenbelasting

Voor velen is de belastingaangifte een puzzel. Voor Herz Administratie- en Adviesburo niet. Ik help u dan ook graag deze puzzel voor u in te vullen waarbij ons streven is belasting te ontvangen en niet te betalen. 

De voordelen van HERZ

✔ Administratiekantoor voor de ondernemer.
✔ Goed en persoonlijk advies. Ook in de avonduren en weekeinden.
✔ Korte communicatielijnen en 1 vast contactpersoon.
✔ Scherpe tarieven (vraag gratis een offerte aan).
✔ Uw complete boekhouding geregeld onder 1 dak​.

 

Een vraag over onze diensten?
Neem gerust contact op