Over Herz

Herz vindt dat een dienstverlener betaalbaar en transparant moet zijn, weet waar u aan toe bent zonder verborgen kosten of onverwachte meerkosten.

Ik help ondernemers en particulieren met hun boekhouding en verzorg adviezen op het financiële, organisatorische en belasting technische vlak. In de loop der jaren heb ik een veel verschillende klanten mogen ontzorgen: particulieren als ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, van eenmanszaak tot bedrijven met 500+ medewerkers. 
 

Over Carlo

Ik ben administratief gericht met een commerciële inslag. Ik heb veel ervaring met en op verschillende afdelingen binnen organisaties. Als een spin in het web draag ik graag diverse verantwoordelijkheden.

Omdat een bedrijf en zijn omgeving nooit stil staat zit de uitdaging er in om altijd nieuwe mogelijkheden te leren of nieuwe kansen mee te helpen ontwikkelen.

Waarom kiezen ondernemers voor Herz?

Kiest u voor Herz dan verzorgen wij voor u:

  • De verwerking van de volledige boekhouding (in- en verkoopfacturen, bankmutaties, kasmutaties, vaste activa, etc)
  • Het opstellen en tijdig indienen van de omzetbelasting
  • Het opstellen eindejaar rekening
  • De samenstellingsverklaring door een accountant (indien nodig of gewenst)
  • Het advies en opzetten van een administratie
  • Assistentie bij het opstellen van een ondernemingsplan
  • Over de auto van de zaak
  • Over het beginnen met een eigen bedrijf
  • Over procedures binnen uw organisatie
  • Et cetera
 

Herz Administratie- en Adviesburo in cijfers

35 jaar

Ervaring in bouw, transport, foodsector, diensten en accountancy

24 jaar

woonachtig in Tzum

4 werkgebieden

Friesland, Noord-Holland, Groningen en Overijssel

1 werknemer

Namelijk ikzelf:
Carlo Herz

Herz Administratie- en Adviesburo voor ondernemers

Image

Geldzaken

Financieringsmogelijkheden, subsidiemogelijkheden, loonkosten, loonsubsidies, verzekeringen, belastingen, de opbouw van uw pensioen; er zijn veel geldzaken waar u als ondernemer mee te maken krijgt. Samen met u kan Herz kijken waar voor u kansen en mogelijkheden liggen.

Image

Startersadvies

Bij het starten van een eigen onderneming komt heel wat kijken. Welke rechtsvorm kiest u? Hoe schrijft u een ondernemingsplan? Wilt u starten vanuit een arbeidsongeschiktheids- of WW-uitkering? Wat moet er bij de Kamer van Koophandel geregeld worden? Herz zoekt samen met u naar de antwoorden op uw vragen.

 

Image

Ondernemersadvies

Soms spoken er vragen door uw hoofd waar u geen antwoord op heeft. Of u zoekt zo nu en dan een sparringpartner. Door de jarenlange werkervaring en expertise kan Herz u ondersteunen en adviseren bij allerlei zaken. Met kennis en kunde kan ik u helpen met het nemen van beslissingen. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.