Belastingaangifte

Herz zal aan de hand van een persoonlijk gesprek en met de door u gegeven informatie over onder anderen gezinssituatie, bezittingen en schulden, beleggingen, ziektekosten, studiekosten, lijfrentes, et cetera uw aangifte inkomstenbelasting opstellen. Het basisrapport wordt met u besproken waarna u het definitieve rapport krijgt en de aangifte door mij naar de Belastingdienst wordt verzonden.


 

Aftrekposten

 

Belastingaangifte

Meer geld terugkrijgen, minder belasting hoeven betalen: het loont om te kijken of u recht hebt op belastingaftrek. Welke aftrekposten zijn er en hoe kunt u ze optimaal inzetten? Hieronder licht ik een aantal toe. U kunt altijd met Herz contact opnemen om u nader te laten inlichten.

Belastingaangifte: welke aftrekposten zijn er?

Als u als particulier belastingaangifte voor de inkomstenbelasting doet, krijgt u te maken met verschillende aftrekposten die u kunt toepassen om geld te besparen op de inkomstenbelasting. De hypotheekrenteaftrek staat meestal al van tevoren ingevuld op uw aangifte. Maar u kunt ook nog zelf andere aftrekposten toepassen zoals persoonsgebonden aftrek, lijfrente of reiskosten voor openbaar vervoer.

 

Herz Administratie- en Adviesburo in cijfers

35 jaar

Ervaring in bouw, transport, foodsector, diensten en accountancy

24 jaar

woonachtig in Tzum

4 werkgebieden

Friesland, Noord-Holland, Groningen en Overijssel

1 werknemer

Namelijk ikzelf:
Carlo Herz