Particulieren

Overkomt het u nou ook? U heeft aan het begin van de week bijvoorbeeld € 100 in de portemonnee en aan het einde van de week denkt u waaraan heb ik het geld uitgegeven? Waarschijnlijk heeft u dit gevoel al helemaal aan het einde van het jaar. 

ParticulierenInzicht in privé uitgaven

Herz kan u hierbij helpen door:

Het verzorgen van een overzicht zoals u dat wilt waar uw geld aan uitgegeven wordt. Dit kan maandelijks maar is ook per kwartaal, per half jaar en per jaar mogelijk. Kortom u krijgt weer grip op uw uitgaven!Budgetbeheer

Budgetbeheer is bedoeld om rust te geven in een financiële situatie. Voor sommige mensen is het lastig om iedere maand aan alle vaste lasten te voldoen. Wat tot gevolg heeft dat bijvoorbeeld rekeningen en leningen niet op tijd betaald worden.

Samen bepalen wij waar uw geld aan uitgegeven wordt. Waarbij u moet denken aan het op tijd betalen van gas, water, licht en leningen. Verder kan bekeken worden hoe wij de negatieve situatie weer kunnen ombuigen naar een positieve bankstand en gevoel.

Mocht blijken dat het echt niet anders kan dan moet er besloten worden u een weekbedrag te geven en de rest van het geld te gebruiken om de achterstanden weer in te lopen.


 


PGB (Persoonsgebonden budget)

Het PGB is vaak een administratieve rompslomp. Laat Herz u hierbij helpen zodat uw tijd nuttiger besteed kan worden.Nutsbedrijven

Ook dit jaar zal de energierekening weer stijgen. Daarom kunt u Herz inhuren om te kijken of er geen goedkopere manier is om gas en elektra in te kopen. Vaak scheelt het overstappen naar een andere leverancier op jaarbasis veel geld.Herz Administratie- en Adviesburo voor particulieren

Image

Belastingaangifte

Waarschijnlijk valt er zoals elk jaar weer een envelop van de belastingdienst in de bus of u voor 1 mei van dat jaar de belastingaangifte van het vorige jaar wilt aangeven. Voor menig een is dit een puzzel.

Lees meer
Image

PGB
(Persoonsgebonden budget)

Het PGB is vaak een administratieve rompslomp. Laat Herz u hierbij helpen zodat uw tijd nuttiger besteed kan worden.

Lees meer
Image

Nutsbedrijven

Ook dit jaar zal de energierekening weer stijgen. Daarom kunt u Herz inhuren om te kijken of er geen goedkopere manier is om gas en elektra in te kopen. Vaak scheelt het overstappen naar een andere leverancier op jaarbasis veel geld.