Carlo Herz van Herz Administratie- en Adviesburo 
 
Image

Over Carlo

Ik ben administratief gericht met een commerciële inslag. Ik heb veel ervaring met en op verschillende afdelingen binnen organisaties. Als een spin in het web draag ik graag diverse verantwoordelijkheden.

Omdat een bedrijf en zijn omgeving nooit stil staat zit de uitdaging er in om altijd nieuwe mogelijkheden te leren of nieuwe kansen mee te helpen ontwikkelen. Als persoon ben ik altijd op zoek naar de win-win situatie.

Jarenlange ervaring

Mijn naam is Carlo Herz en ben eigenaar van Herz Administratie- en Adviesburo. Ik heb 35 jaar in de provinciën Noord-Holland, Friesland, Overijssel en Groningen gewerkt. Hier heb ik bij diverse bedrijven in verschillende branches als boekhouder tot controller gewerkt. Een aantal van deze branches zijn: administratiekantoor, adviesbureau, cosmetica, keukenbranche, productie, finishing, et cetera. Tevens bij diverse kleine en grote bedrijven boekhoudingen opgezet en uitgerold.

Het kantoor groeit gestaag, voornamelijk door mond tot mond reclame. Toch zal mijn kantoor compact van omvang blijven. Dat past bij mijn visie om een overzichtelijk administratie- en adviesburo te willen zijn met een zo optimaal mogelijk persoonlijk contact. Ik vind dit de beste garantie om goed naar u te kunnen blijven luisteren en u maatwerkadvies te kunnen blijven leveren.

 
 

Verhaal achter de cijfers

Mijn eerste zorg is dat uw financiële administratie op orde is. Ik kan u helpen om uw boekhouding op te zetten en bij te houden. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in belastingzaken van zzp’ers. Over al uw financiële verplichtingen kan ik u dus prima adviseren.

 
 

Ieder bedrijf verdient aandacht

Minstens zo interessant vind ik uw persoonlijke verhaal achter uw bedrijf en de cijfers. Wat wilt u bereiken met uw bedrijf, welke wensen en doelen heeft u? Wie een bedrijf heeft, gaat het doorgaans niet puur en alleen om winst maken. Ondernemers willen ook iets betekenen voor anderen. Klanten zorgen uit handen nemen. Opdrachtgevers goed advies geven. In dit soort verhalen ben ik geïnteresseerd. De cijfers laten zien hoever u al op weg bent met uw doelen. Ik help u graag inzicht te krijgen in die cijfers.

 
 

Een betaalbaar tarief

Als administratie- en adviesburo vind ik: doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Mijn no-nonsense mentaliteit werkt door in de volledige bedrijfsvoering en zodoende ook in onze tarieven. Hoe vreemd het misschien ook klinkt: ‘Liefde voor het vak en de klant’ is bij Herz  Administratie- en adviesburo een heel belangrijk motto.

 

Professionele ervaringen

Image

ADMINISTRATIEF MDW.

Dienstverlening

Opdrachtgever: Achmea Leeuwarden. Contact, afhandeling en dossiervorming en resreach complexe vraagstukken omtrent schuldhulpverlening of bewind.
Image

HOOFD BEDRIJFSBUREAU

Productie

Opdrachtgever: Bakkers Banket BV Heerenveen. Lid van het management team en verantwoordelijk voor planning van de productie,  Inkoop producten en transport en periode-, kwartaal- en jaarafsluitingen.

Image

ASSISTENT CONTROLLER

Installatie Techniek

Opdrachtgever: Schouten Techniek Zwaag. Lid van het management team en verantwoordelijk voor planning van de productie,  Inkoop producten en transport en periode-, kwartaal- en jaarafsluitingen.

Image

ASSISTENT CONTROLLER

Kinderopvang

Opdrachtgever: Stichting Kinderopvang Hoogeveen. Verantwoordelijk voor het opstellen van de jaarrekening en de collega’s helpen bij het opstarten van het nieuwe jaar. Opzetten rapportage sheets in Excel. AO zaken tegen het licht houden en daar nodig in overleg verbeteren.

Image

ADVISEUR

Financiële Dienstverlening

Opdrachtgever: NCP Finance. Het bij diverse bedrijven in verschillende branches uitvoeren van diverse werkzaamheden zoals: vervanging van het hoofd administratie bij de firma Schagen Zwolle. Verantwoordelijk zijn voor het invoeren digitalisering inkoop facturen en zijn processen en het inwerken van nieuwe collega’s

Image

HOOFD ADMINISTRATIE

Advies & Management

Opdrachtgever: E & S Advies en Management BV Leeuwarden. Verzorgen van de financiële periodieke- en jaarrapportage. Verantwoordelijk voor het opstellen van begrotingen en liquiditeitsplanningen. Verantwoordelijk voor de implementatie en uitrollen van een ERP systeem in de backoffice.

 

Wat anderen zeiden

"Carlo heeft het vermogen om zich in korte tijd een bedrijf eigen te maken, niet enkel de administratie, maar ook de organisatie zelf, waardoor hij snel een bijdrage kon leveren die uitging boven het goed voeren van de administratie of de staforganisatie. In mijn werkomgevingen heb ik vaak iemand als Carlo gemist."

Hans van Beek, UB Groep
 

Herz Administratie- en Adviesburo in cijfers

35 jaar

Ervaring in bouw, transport, foodsector, diensten en accountancy

24 jaar

woonachtig in Tzum

4 werkgebieden

Friesland, Noord-Holland, Groningen en Overijssel

1 werknemer

Namelijk ikzelf:
Carlo Herz

Altijd inzicht in uw boekhouding dankzij e-Boekhouden.nl

Image

Herz Administratie- en Adviesburo is gespecialiseerd in het werken met e-Boekhouden.nl. Dit is een zeer compleet en veelzijdig pakket. Op de achtergrond is e-Boekhouden.nl steeds beter het pakket nog completer te maken. Het pakket is snel te leren en bij uitstek geschikt voor de ZZP-er, de freelancer, de webshophouder en uiteraard de Mkb'er.

Contact


Herz
Administratie- en Adviesburo

Pastorijeleane 32 8804 SC TZUM
Contact of offerte