Budgetbeheer

Budgetbeheer is bedoeld om rust te geven in een financiële situatie. Voor sommige mensen is het lastig om iedere maand aan alle vaste lasten te voldoen. Wat tot gevolg heeft dat bijvoorbeeld rekeningen en leningen niet op tijd betaald worden.


 

Wat kunt u van mij als budgetbeheerder verwachten?”

 

Het voorkomen van nieuwe achterstanden

Samen bepalen wij waar uw geld aan uitgegeven wordt. Waarbij u moet denken aan het op tijd betalen van gas, water, licht en leningen. Verder kan bekeken worden hoe wij de negatieve situatie weer kunnen ombuigen naar een positieve bankstand en gevoel.

Mocht blijken dat het echt niet anders kan dan moet er besloten worden u een weekbedrag te geven en de rest van het geld te gebruiken om de achterstanden weer in te lopen.

Mijn coaching

Ik zal niet komen met oplossingen die voor jou niet werken. Wel zal ik je een spiegel voor houden en je soms confronteren met je eigen gedrag. Niet op een kwetsende of belerende manier, maar vooral met veel humor.
Ik heb niet de wijsheid in pacht en als je verwacht dat ik al je problemen op zal lossen, dan ben je niet aan het juiste adres.
Ik ga samen met jou op zoek naar oplossingen die jij kunt volhouden om voorgoed je financiële zorgen uit de wereld te helpen.

 

Herz Administratie- en Adviesburo in cijfers

35 jaar

Ervaring in bouw, transport, foodsector, diensten en accountancy

24 jaar

woonachtig in Tzum

4 werkgebieden

Friesland, Noord-Holland, Groningen en Overijssel

1 werknemer

Namelijk ikzelf:
Carlo Herz

Een vraag over budgetbeheer?
Neem gerust contact op