Zakelijke administratie

Carlo Herz kan uw privé boekhouding verzorgen. Van éénmalig uit de brand helpen tot regelmatig en structureel. Alles online en transparant.


 

Uw administratie, uw zaak en u zelf in balans

 

U kunt u volledig bezighouden met het werk dat u wilt doen​

In mijn werk zie ik vaak ondernemers die (te) veel ballen in de lucht moeten hooghouden. De administratie doen is dan een vervelende klus die vooruitgeschoven wordt. Niet iedereen vindt het leuk om op die ene vrije dag ook nog de boekhouding te doen.

Toch is het belangrijk om snel inzicht te krijgen in de financiële situatie in uw bedrijf. Herz administratie helpt u daarbij. Daarmee houdt u meer tijd over voor de andere taken in uw bedrijf en kunt u sneller actie ondernemen op onderdelen waar dat nodig is. Ik vind het leuk om deze last van uw schouders te nemen. Daarmee creëert u meer rust in uw bedrijf en in uw hoofd.

Geen verrassingen: Altijd op de hoogte via uw smartphone

Met de e-Boekhouden app heeft u de volgende mogelijkheden:

  • Altijd uw financiële gegevens bij de hand
  • Duidelijk inzicht in uw openstaande facturen
  • Uploaden van bonnetjes en foto’s erg eenvoudig
  • Een dashboard met in een oogopslag uw financiële situatie
  • Niet langer afhankelijk van uw PC thuis, maar alle gegevens direct per mobiel opvraagbaar waar ter wereld u ook bent.

Volgens mij genoeg redenen om een gratis afspraak te maken.

 
 

Elke kwartaalaangifte staat keurig voor u klaar

Met e-Boekhouden heeft u de mogelijkheid om per maand, per kwartaal, per jaar een aangifte omzetbelasting te maken. Als u alle stappen van het pakket volgt, staat de aangifte aan het eind automatisch klaar. U verstuurt de aangifte rechtstreeks vanuit het pakket naar de Belastingdienst.

Heeft u liever dat ik dit voor u doe? Ook dat is mogelijk. U krijgt dan een overzicht van de te betalen of te ontvangen omzetbelasting.

Neem contact op

Image

Binnen budget

Samen stellen we een begroting en liquiditeitsbegroting voor de komende tijd op. Hiermee kunt u periodiek kijken of u qua uitgaven binnen uw budget blijft, of u uw geplande inkomsten haalt en of u voldoende geld overhoudt om in uw bedrijf te investeren. Loopt dit uit de pas, dan kunt u tijdig actie ondernemen. Indien u wenst kan ik u advies geven over eventueel te nemen stappen die u kunt nemen.

Image

Zie (groei)kansen

Met de groeiende economie lijken de commerciële kansen voor het oprapen te liggen. Om deze te kunnen verzilveren is het juist van belang om inzicht te hebben in waar die kansen zich precies bevinden. Deze zoektocht kunnen we samen aangaan.

Image

Groeien

Onderscheid je van andere ondernemers/zzp-ers door te vertellen wat u voor anderen wilt betekenen. Welke wensen en doelen heeft u? In dit soort verhalen ben ik geïnteresseerd. De cijfers laten zien hoe ver u al op weg bent met uw doelen. Ik help u graag inzicht te krijgen in die cijfers.

Een vraag over uw aangifte?
Neem gerust contact op

De Belastingdienst vult steeds meer gegevens standaard voor u in. Maar daarnaast zijn er nog een groot aantal persoonlijke zaken waar rekening mee gehouden dient te worden. Reiskosten, zorgkosten, heffingskortingen, loonheffingskorting, etc. Heeft u vragen over uw belastingaangifte? Neem gerust contact op.